Προς Εκπαιδευτικούς

Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Αστικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Robotsetgo είναι έτοιμος να υποδεχθεί στον χώρο του την εκπαιδευτική επίσκεψη των παιδιών από Νηπιαγωγείο μέχρι και το Λύκειο στις εγκαταστάσεις που διαθέτει στον Τρίλοφο του Δήμου Θέρμης.

Το πρόγραμμα μας έχει κοινοποιηθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης βρίσκεται και στην ιστοσελίδα μας www.robotsetgo.gr στην εκπαιδευτική επίσκεψη.

Πεποίθηση μας είναι πως το παιχνίδι είναι ένα μέσο το οποίο επιδρά θετικά στην ολοκληρωμένη εξέλιξη των παιδιών. Είναι γνωστό ότι μέσα από αυτό τα παιδιά αποκτούν κοινωνικές δεξιότητες, όπως η επιτυχής επίλυση καθημερινών προβλημάτων, δεξιότητες επικοινωνίας με συνομήλικους, ικανότητα αυτορρύθμισης της συμπεριφοράς τους, καθώς και έλεγχο των συναισθημάτων τους.

Ως γνωστόν, η Ρομποτική αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της Παγκόσμιας Εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Τα παιδιά όταν σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και προγραμματίζουν ρομπότ έχουν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας και να αναπτύξουν δεξιότητες σε τομείς όπως τα μαθηματικά , η φυσική , η τεχνολογία , η τέχνη, το περιβάλλον, η κοινωνία κ.ά.

Ακόμα, η Εκπαιδευτική Ρομποτική έχει θετικές επιπτώσεις, εκτός από το γνωστικό τομέα , στο συναισθηματικό και στο κοινωνικό.

Στον πολυχώρο της Robotsetgo , θα δείτε με λεπτομέρεια από κοντά τα πακέτα εκπαιδευτικής ρομποτικής και τον τρόπο με τον οποίο υλοποιείται ο στόχος μας .

Σας προσκαλούμε, να ορίσετε άμεσα μια εκπαιδευτική εκδρομή.

  • 3 / άτομο

  • 2392400370 - 6944140426

Με εκτίμηση,Σταμάτης ΦιρινίδηςΥπεύθυνος τμημάτων ρομποτικής