Τρισδιάστατη Σχεδίαση (3D)

Η ROBOTSETGO παρουσιάζει την τρισδιάστατη απεικόνιση αντικειμένων και χώρων μέσω σχεδιασμού από ειδικά προγράμματα που δίνει την δυνατότητα στα παιδιά και σε άτομα όλων των ηλικιών να αντιληφθούν μεγάλες έννοιες της καθημερινότητας με έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, αλλά παράλληλα παραγωγικό και οργανωτικό.

Συγκεκριμένα μαθαίνουν να αντιλαμβάνονται τις 3 διαστάσεις του χώρου και πως να σκέφτονται σύνθετα, ώστε να σχεδιάζουν και να αποτυπώνουν τις ιδέες τους μέσω των απλών προγραμμάτων μας και έπειτα πολύ απλά να εκτυπώνονται μέσω των τρισδιάστατων εκτυπωτών ώστε να μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα δικά τους παιχνίδια σε πραγματικό χρόνο. Τα παιδιά μπορούν με γνώμονα βασικά εργαλεία όπως τα πολύγωνα να σχεδιάσουν γρήγορα αυτοκίνητα, όμορφα σπιτάκια, χαρακτήρες και έπειτα να τα βάφουν μέσω διαφόρων παλετών χρωμάτων. Έτσι το κάθε αντικείμενο είναι μοναδικό και αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα του κάθε παιδιού.
Ο τρισδιάστατος σχεδιασμός μέσω των έμπειρων δασκάλων μας έχει ως απώτερο σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να εξωτερικεύσουν την φαντασία τους και να συνδυάσει το νοητό με το πραγματικό μέσω της τρισδιάστατης εκτύπωσης. Εκεί τα αποτελέσματα στην συμπεριφορά των παιδιών είναι πραγματικά απίστευτα, χαρίζοντας τους μια όμορφη εμπειρία γεμάτη από γνώσεις τεχνολογικά προηγμένες και χρήσιμες για κάθε τους βήμα.
  • 8 / τμήμα

  • 30 εβδομάδες / έτος

  • 60 λεπά / εβδομάδα

  • 40 / μήνα

  • Πιστοποίηση Παρακολούθησης